Tursejlads Opslagstavle

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Jannik Stamp
Jannik Stamp
Halløj friske sejlere
Jeg sender denne lille hilsen for at minde jer om at vi har et turudvalg og jeg sidder i bestyrelsen og formidler videre.
Jeg ønsker at udvalget er repræsenteret geografisk fra hele landet, så i får denne hilsen bare fordi jeg tænker der er plads til flere der kan byde ind med arrangementer i deres lokalområde, så kan vi andre i udvalget bakke op og hjælpe til.
Nogle er allerede i udvalget med faste referencer og her kan jeg nævne nogle:
John og Fie: Det fantastiske og super hyggelige ”Gamborg fjord” træf i forsommeren.
Dorthe og Charlotte: Q-camp, tune-up kun for kvinder før Rantzausminde
Bo: Praktisk sejladsweekend for nye op til Rantzausmindetræffet
Dorthe, Joel, Jannik: det traditionsomspundne årlige store klubtræf på Rantzausminde camping.
Bo: Træf på Ven, det var jo der det hele startede for 50 år siden
Johnny Bakke: nyt tiltag i Jylland, det skal vi høre mere om
Så er der nogle træf der trænger til en genoplivning, jeg har hørt at de er meget gæstfrie i Præstø, har vi nogen forbindelser?
Måske der dukker et tilbud op i Kertinge nor? Mette Gade?
Kan man tage på udflugt i vadehavet? Hvem laver lige en sælsafari med frokost på en revle?
Esrum sø, Frokost-tur til Dronningens bøge, Klaus Hindsø?
Man kan smide en dato med teksten ”kom og se mit farvand”
Dette bare lige for at gøre opmærksom på, har du en god ide så send mig din mail adresse så samler jeg en gruppe så vi kan byde ind med gode ideer.
Og så er det nu i skal kontakte jeres sejlkub eller naboklub for at aftale fælles julesejlads og få invitationen i kalenderen, i ved det der hvor man sejler med nissehuer på og drikker æbleskiver bagefter.
Tur hilsener
Jannik DK
Poul Ammentorp Hej Wayfarer tursejler. Hvis du føler dig inspireret af Janniks sprudlende opslag til at komme med et opslag her på Tursejlernes opslagstavle, så er du meget velkommen. Gå ind i rubrikken øverst hvor der står “skriv dit opslag er” og skriv løs. Husk at afslutte med at trykke på den grønne knap med teksten “slå op”. W-hilsen Poul Ammentorp
K.H. Jensen Roder rundt! Har flyttet mit indlæg fra FB og her! Håber på vintermøder i 'Regionerne' arrangeret af Turudvalget. W1348
K.H. Jensen Kan fortælle om W.tur og er oplevet i KULING: Bo Christensen, Fie & John Goltermann, Henrik & Jesper Nothlev og Jannik Stamp, som kan Sømandskab. Vel og så 'eg da' m. W1348.