Praktisk Sejladsweekend

Se i kalenderen på "Forsiden" over  kommende begivenheder for oplysninger omkring dette års arrangement for Praktisk Sejladsweekend.

Sådan gives sejlerglæde videre

  • Ønsker du at lære noget mere om at håndtere en Wayfarer?
  • Har du brug for at møde andre Wayfarersejlere og udveksle erfaringer?
  • Kan din jolle indrettes mere hensigtsmæssigt ?
  • Hvad med at flytte dine grænser med en kyndig om bord?

 Vi tilbyder medlemmer af SWS en weekend med instruktion i praktisk sejlads og håndtering af jollen. Det er beregnet for jer, som ikke har så meget erfaring. Fx gaster som kun er trygge ved at styre, når der næsten ingen vind er, eller dig som for en sikkerheds skyld altid sejler med små sejl

Forudsætning

  • Det er gratis, hvis du er medlem af SWS eller du hører til familien til et medlem.
  • For andre koster det et medlemskab.
  • Desuden skal du have lyst til at lære noget mere.

Stedet

Ofte afholdes Praktisk Sejladsweekend i weekenden op til Rantzausmindetræffet, men det kan også afholdes andre steder. Sted og tidspunkt finder du i kalenderen på "Forsiden".

 

 

Indholdet

Det er begrænset, hvad vi når på en weekend sammenlignet med en sæson i en sejlerskole, men vi arbejder med netop det, du har brug for.

Det er bedst at møde op i egen Wayfarer og lære i den. Men det er ikke nogen betingelse. Nogle instruktører møder op med egen Wayfarer.

Vi har praktiske øvelser og en smule teori på programmet.

To elever og en instruktør i hver jolle er målet.

Der plejer at være brug for mange instruktører, så tænk over, om du har mulighed for at hjælpe den ene eller begge dage.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig – og gerne så tidligt som muligt.

Når arrangementet er klar i kalenderen på "Forsiden", kan du tilmelde dig ved klik på Praktisk Sejladsweekend.

Husk at du skal være logget ind med dit medlemslogin, for at du kan tilmelde dig. Tilmeldingsknappen finder du nederst i det vindue der åbner. 

Vi tager imod så mange, som der kan blive instruktører til. Tænk på, hvad du ønsker af en sådan en weekend og ring eller skriv med det samme. Program og deltagerliste sendes ud en uges tid før arrangementet.

Som ved alle SWS-arrangementer er deltagelse på eget ansvar.

Kontaktpersoner til Praktisk Sejlads Weekend finder du i kalenderen på "Forsiden", og her kan du også sende mail med spørgsmål til arrangørerne.