Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser m.m. uden varsel. Alle priser m.m. på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

MEDLEMS VILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af SWS (Skandinavisk Wayfarer Sammenslutning), at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af SWS og Nets. Følgende kort kan anvendes: Dankort, Visa/Visa Electron/VPay og Mastercard/Maestro.
I forbindelse med din første betaling godkender du, at SWS fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af SWS.
Beløbet du skal betale for medlemskabet af SWS trækkes automatisk via dit betalingskort. Du vil modtage en notifikation om betalingen, og har herefter 8 dage en mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement.
SWS benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalings løsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos SWS, men hos Dibs.
Kvittering for betaling sendes pr mail. Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og du stopper dit medlemskab ved at kontakte klubben senest 1 uge før årsskifte.
Hvis dit betalingskort udløber eller hvis der sker ændringer i kortdata, fremsender SWS en påmindelse pr. mail herom. Du må herefter foretage en tilmelding med det nye betalingskort. Du tilmelder det nye betalingskort/Dankort, ved at logge ind på www.wayfarer.dk , klik på "Mit betalingskort".
Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Wayfarer.dk hjemmesiden, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af SWS, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
SWS forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.