Betaling på wayfarer.dk

Helt overordnet kan vi modtage betaling på 3 måder: Automatisk korttræk, alm. kortbetaling og bankoverførsel:

  • Automatisk korttræk er vores foretrukne opkrævningsmetode, da det betyder at kontingenten betales til tiden og indbetalingerne posteres automatisk i regnskabet. (Se pkt. A på nedenstående billede)
  • Almindelig kortbetaling: Alternativt, hvis man ikke ønsker at gemme sine kortoplysninger, kan man vælge at betale med kortet her og nu, uden at gemme kortoplysningerne. Ved denne medtode bliver indbetalingen også posteret automatisk i regnskabet. (Se pkt. B på nedenstående billede)
  • Bankoverførsel: Endelig er det muligt at lave bankoverførsel. Denne metode medfører større administration og skal posteres manuelt, derfor henstiller vi til, så vidt muligt, at undgå denne metode. (Se pkt. C på nedenstående billede)

Herover ses et uddrag fra kontingentopkrævningen som viser betalingsmulighederne, som de ser ud, hvis man endnu ikke har registreret sit betalingskort på siden.

Vedr. automatisk korttræk:

På wayfarerer.dk har vi en indløsningaftale med NETS, så vi er godkendte til at modtage betalinger via betalingskort. (Visa, Dankort og MasterCard) Vi har en aftale der giver os mulighed for at lave abonnementstræk ved kontingentopkrævning, så beløbet automatisk trækkes på kortet ved fakturaens forfaldsdato. Det forudsætter at vi kender kortoplysningerne på betalingskortet. Kortoplysningerne registreres og opbevares sikkert hos DIBS, som er godkendt betalingsleverandør hos NETS. Ved automatisk korttræk modtager man en notifikation (email) når beløbet reserveres. Det er muligt at stoppe betalingen via et link på regningen i tiden frem til forfaldsdato (8 dage), såfremt man ikke ønsker at betale.

Det er også muligt at indtaste kortinformationer via den personlige menu i øverste højre hjørne. (Klik på dit navn, når du er logget på) Her kan du også slette dine kortoplysninger, hvis du ikke længere ønsker at de er registreret.
Se pkt. A i den personlige menu herunder. Bemærk også menupunktet 'Mine regninger'. Her kan du finde din regning, hvis du ikke lige kan finde mailen med kontingentopkrævning.

Sikkerhed : Vi har fået SSL certifikat på wayfarer.dk. Det kan du se ved at der står 'https' istedet for 'http' foran domænenavnet. De fleste browsere viser også en hængelås i adresselinien, når siden kører 'https'. I praksis betyder det at trafikken frem og tilbage mellem din browser og selve hjemmesiden er krypteret. Dermed kan andre ikke opfange de informationer der sendes frem og tilbage, som f,eks. loginoplysninger og lign.