Ny hjemmeside med medlemsadministration

SWS har taget et nyt medlemsadministration i brug. Vores gamle regnearksbaserede medlemsregister er nu lagt online på vores nye hjemmeside platform. Fremover vil du som medlem selv kunne logge på den nye medlemsadministration og vedligeholde dine kontaktdata. Der er udsendt email til alle medlemmer som vi har gyldige emailoplysninger om, vedr. hvordan man logger på den nye side. Har du ikke modtaget en sådan mail, så kontakt SWS kasseren eller sekretæren, og du vil få informationer om hvordan du får adgang til dine medlemsdata. Det er vigtig at få logget på siden og få checket/opdateret medlemsdata, da kommunikation til medlemmerne fremover vil ske via email. Du vil ved første logon få præsenteret dine kontaktoplysninger med mulighed for at korrigere eventuelle fejl og mangler. Du skal særligt sikre dig at din mailadresse er korrekt.

Din personlige menu

Når du er logget på den nye medlemsadministration, får du adgang til din personlige menu i øverste højre hjørne af skærmen. Her får du bl.a. adgang til følgende:

  • Ændre brugernavn
  • Ændre password
  • Rette kontaktdata
  • Uploade profilbillede

Status for den nye hjemmeside:

Vi hart i bestyrelsen valgt denne nye hjemmesideplatform, for at modernisere og fremtidssikre foreningen ift. hjemmeside, kommunikation, administration og betalinger. Første fase at få medlemsregisteret lagt online, og give medlemmerne adgang til at vedligeholde egne kontaktdata er afsluttet.

Anden fase med at få flyttet indhold fra den gamle hjemmeside over på denne platform er også afsluttet.

Den nye platform er langt enklere at opdatere og vedligeholde, både for vores webmaster og for andre der skal lave indhold til vores side.

Hjemmesiden har nogle gode værktøjer til kommunikation imellem foreningen og medlemmerne og medlemmerne i mellem. Vi tilbyder idag undersider med opslagstavler til de fleets/grupperinger der ønsker dette. Log ind og se hvad der ligger under "Mit SWS". Send venligst forslag til udvidelser til webmasteren.

Der en nu mulighed for at foretage betalinger via dankort og kreditkort. Det er muligt at betale det årlige kontingent ved hjælp af automatisk korttræk, inkl. en besked via mail 14 dage før trækket foretages. Der vil også kunne modtages betaling via kort ved tilmelding til arrangementer og køb af SWS merchandise. Betaling af kontingentet via automatisk korttræk er en meget stor administrativ lettelse for foreningens kasserer, idet alle indbetalinger posteres automatisk via hjemmesidens økonomi og finans funktion.