Rantzausminde Camping har 60 års jubilæum i 2022

Tale til vores rare lejrchef og indehaver af Rantzausminde Camping Birgitte Rasmussen i forbindelse med et skippermøde ved Rantzausmindetræf 2022, ved Poul Ammentorp.

Kære Birgitte,

Det forlyder fra særdeles pålidelige kilder, nemlig dine to trofaste væbnere Preben og “Knudsen”, at campingpladsen blev startet op i 1962 af din mor Gerda, og campingpladsen derfor kan fejre 60 års jubilæum i år.

Det er vi Wayfarersejlere rigtig glade for, og vi har været med i mere end 40 år.

Det forlyder iøvrigt også, at din mor Gerda var den første kvindlige lejerchef i Danmark!

Fyns Amts Avis bragte i 10/7 1999 en artikel. Det var i forbindelse med, at det var 20. gang Wayfarer klubben holdt den årlige Wayfarer sejler lejr på Rantzausminde Camping. 

I overskriften stod:   “Rantzausminde det bedste sted i Verden”, 

Læste man videre i artiklen, så blev man hurtigt klar over at det var Rantzausminde Camping, der havde fået dette smukke prædikat, og når det står i Avisen, så er “det ganske vist”, som en kendt fynsk digter engang skrev i et eventyr!

Birgitte du har i mange år ført campingpladsen videre efter din mor, og helt i Gerdas ånd når det drejer sig om frie forhold og stor tolerance. 

Du har givet campingpladsen et kæmpe løft, og den bliver passet og plejet, så den i dag fremstår som det: “Allerbedste sted i Verden”.

Wayfarersejlerne vil med en lille gave sige tak til dig for, at vi år efter år kan holde vores årlige Wayfarer sejler træf på din dejlige campingplads.

Tillykke med  at pladsen nu kan fejre sit 60 års jubilæum med håbet om, at der kommer mange flere gode år med Wayfarer træf på Rantzausminde Camping.

Klik her for at læse artiklen fra Fyns Amts Avis 1999