Gamborg Fjord Wayfarer træf 2019

3. april 2019 19:47 , af John Goltermann

SWS inviterer igen i år til tursejlads på Gamborg Fjord og tilstødende farvande.

(En slags ”Rantzausminde tune-up). Vi har som sædvanligt lånt Middelfart Sejlklubs klubhus, hvor det er muligt at slå telt op på plænen ved huset.

Træffet løber fra lørdag formiddag til mandag eftermiddag, men har du ikke mulighed for at deltage alle dagene, er det også OK bare at deltage i det tidsrum, du har mulighed for. Det er også OK, hvis du kommer fredag eftermiddag – men vi startet først officielt lørdag formiddag. Klik her for at se programmet!

Sejlturene bliver tilpasset vind og vejr – og da Gamborg Fjord er et meget beskyttet farvand, skal det være meget dårligt vejr, før vi ikke kan sejle.

Har du ikke mulighed for at medbringe din jolle, så kom alligevel. Vi skal nok finde plads til alle i jollerne. 

Der vil være morgenmad søndag og mandag (sponsoreret af SWS), smør-selv-madpakker søndag og mandag og endelig fælles grill lørdag og søndag aften – alt til favorable priser. Du skal kun sørge for drikkevarer og madpakke lørdag.

Klubhuset råder over al nødvendig service, så du behøver kun at medbringe, hvad du skal bruge i jollen.

Skulle der være ægtefæller/kærester, der ikke har lyst til at tilbringe Pinsen på vandet, er der ingen grund til at blive hjemme. Middelfart og omegn har meget at byde på – både natur og kultur.

Tilmelding finder du i kalenderen klik her! Husk at du skal logge ind for at tilmeldingsknappen er synlig!

På SWS’s vegne

Fie og John