God stil på Rantzausmindetræffet

 
 1. Husk at checke ind hos Birgitte (vores camping værtinde) når du ankommer, og checke ud igen når du rejser. (Afregning i Kontanter eller Mobilpay, du kan ikke bruge Dankort). Telte og Campingvogne må ikke stilles op i ugen inden træffet, med mindre du checker ind og bor på pladsen.

 2. Vi skal følge brandtilsynets regler, hvilket betyder, at der skal være minimum 3 meter mellem hver “Enhed”. En enhed er en familie med f.eks. et villatelt/campingvogn og et telt til børn. Afstand gælder fra hvor barduner er slået i jorden. Der må gerne holde biler mellem teltene.

 3. Der vil være markeret, hvor der skal være køreveje, og de skal respekteres.

 4. Den nederste halvdel af pladsen er reserveret til telte. Campingvogne sættes på den øverste halvdel eller helt ude ved siden på den nederste, se venligst efter skiltet som markerer grænsen mellem telte og Campingvogne. Campingvogne må sættes ude ved siderne af pladsen.

 5. Max. hastighed for kørsel med motorkøretøjer på campingpladsen er 10 km/time.

 6. Hunde må medbringes på campingpladsen, men de skal altid være i snor og ejerne skal sikre at de ikke generer andre på campingpladsen. Husk at fjerne hundeefterladenskaber straks.

 7. Der vil være en ekstra Fryser i drift i rummet til højre for baderum for herrer, som vi kan benytte i Rantzausmindeugen. Husk, at den er til alle, så tag hensyn, når du fylder i fryseren! Sørg venligst for at dine ting er i en pose og mærket med dit navn eller sejlnummer. Sørg ligeledes for at fjerne dine ting fra fryseren, når du rejser.

 8. Fællesteltet kan benyttes af alle, og vi rydder op efter os selv og fjerner vores ting, inden vi går hjem. Så er teltet klar til at blive brugt af andre mennesker til andre aktiviteter, bl.a. til festaften og generalforsamling.

 9. Det vil være muligt at oplade mobiltelefoner i teltet, men det er rigtig dårlig stil og meget forbudt at frakoble fadølsanlæg, hvis alle stik er optaget. Du må pænt vente til det bliver din tur eller skaffe en ekstra fordelerdåse!

 10. Affaldsbeholdere på Campingpladsen er ikke til storskrald, f.eks. defekt campingudstyr, telte, pavilioner eller lignende…. Man skal selv sørge for bortskaffelse f.eks. på genbrugsstationen: Miljøvej 10 5700 Svendborg.
   

Med Wenlig hilsen og gensyn

Rantzausmindeudvalget

Opdateret 27. maj 2024.

 

Møde i fællesteltet i 2023. Foto Poul Ammentorp