International Wayfarer Rally 2018 Norfolk Broads, England

10. december 2017 19:01 , af Poul Ammentorp

Der er kommet invitation og detaljerede oplysninger om næste Internationale Wayfarer Rally, som afholdes ved Clippesby Hall i Norfolk i England.

Klik her for at se Invitationen

Klik her for at se program og detaljer

Klik her for at se priser

At sejle i Norfolk er at sejle på kanaler som leder ud i Norsøen. De er brede nok til at man nemt kan krydse med en Wayfarer, og der er ikke kraftig støm.

I invitationen står der at "overseas" deltagere ikke behøver at medbringe jolle, idet der vil være plads til at man kan sejle samme med deltagere fra England. Det betyder at kommer du fra SWS så kan du lade båden blive hjemme. Det giver dig en enestående chance for, at sejle Wayfarer udenfor Skandinavien, og også en rigtig god mulighed for at få Wayfarer venner i andre lande.

De detaljerede oplysninger inderholder også et program for Ralliet, og det ser rigtigt spændende ud. Programmet indeholder hyperlinks. Klik på dem og du kan læse yderligere detaljer om de planlagte mål for dagenes ture.

Hvis du synes det kunne være spændende at deltage i et Internationalt Rally, og du gerne vil have flere oplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: poul@ammentorp.dk eller telefon 40 54 69 05.

W-hilsen

Poul Ammentorp

Mail: poul@ammentorp.dk